Trăsnăi, bârfe, aiureli. Un vice cu arici la buzunar

Haz de necaz

Dom’le, am cam rămas muți când am auzit ultimele isprăvi ale vicelui Răducu, ăla care se dă mai neamț decât germanul. Ei, cică băiatul ăsta simpatic, are arici la buzunar. Adică, e așa mai chibzuit cu cheltuielile. Noi știam că are ceva parale, dar sursele noastre susțin că e un soi de Hagi Tudose. Iar ca să ne dea argumentul suprem, sursele ne-au zis că vicele Răducu se duce în vamă, la Sculeni, ca să-și alimenteze mașina cu motorină. Trece granița, intră în țara vecină și prietenă, se oprește în prima benzinărie și-și face plinul la bolid. Că la 2 lei diferență în plus la motorină, e rentabil să pleci săptămânal „în străinătate”. Acum, nu știm dacă vicele mai face și altfel de cumpărături de acolo. Spre exemplu, dulciurile și băutura, mai ales vinul, sunt foarte ieftine și gustoase la moldoveni.

Coconette nu mai are priză pe FB: O mărgică. Asta a făcut a noastră deputată Coconette. Și repede s-a lăudat cu ea pe Facebook. Luni, deputata a luat cuvântul în Parlament. A încercat, de la tribună, să impună respect prin tonul adoptat. Dar pur și simplu nu cadra. Coconette nu are puterea vocii pentru astfel de discursuri sforăitoare. Totuși, don’șoara s-a declarat mulțumită de propria prestație. Și ce credeți c-a făcut? Logic, a urcat filmul cu discursul pe pagina sa de Facebook. Deși a fost distribuit de mai mulți useriști de-ai săi, video-ul n-a prea făcut carieră în online, semn că lumea nu prea mai pune botul la mesaje din astea. Similar, o știre că parlamentarii usere se vor întâlni la birourilor lor cu elevi și profesori a strâns doar o mână de like-uri, netrecând de pragul de 100.

Au fost reclamați la șefi: V-am zis acum ceva timp că la teatrul ieșean, ăl național, și la opera ieșeană, tot națională, toamna aceasta nu vor fi premiere. Motivul e simpluț: și-au mărit salariile și nu mai au parale și pentru noi spectacole, cu decor și costume scumpe. Bun, dar treaba e ca un bumerang. Fără noutăți, publicul avizat e nemulțumit. Și le-au bătut obrazul celor doi șefi de la teatru și operă. Cică cei doi au fost pârâți chiar și la București, la minister. Iar unii cârcotași spun că s-ar putea lăsa chiar cu niște demiteri. Hai, că asta e prea gogonată și nu prea o credem. E prea mult, credem că exagerați sau o spuneți doar din invidie. Oricum, rămânem pe fază.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *