Spectacol de stand-up comedy, cu Andrei Ciobanu și Ionuț Rusu, pe 30 august, la Amfiteatrul Palas

Calcul la rece

Vrei să petreci o seară distractivă în compania glumelor? Amfiteatrul Palas găzduiește joi, pe 30 august 2018, un nou spectacol de stand-up comedy. De această dată, cei care te vor face să râzi copios sunt Andrei Ciobanu și Ionuț Rusu.

De la ora 21.30, pe scena Amfiteatrului Palas își vor face intrarea cei doi comedianți, pregătiți să îi impresioneze pe amatorii de stand-up comedy cu poante inspirate și foarte amuzante.  Andrei Ciobanu și Ionuț Rusu sunt cunoscuți de public și pentru că aduc bună dispoziție în fiecare dimineață, la matinalul postului de radio Kiss FM. Fiecare are materiale care sunt virale pe internet, iar acum își unesc forțele într-un show ce stârnește hohote de râs, la Amfiteatrul Palas.

Biletele pot fi achiziționate de la Candy Bar din incinta Amfiteatrului Palas sau online, pe site-ul www.palasmall.ro ori www.iabilet.ro. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de un discount de 10%. Dacă vor fi condiții meteo nefavorabile, spectacolul va fi reprogramat. Detalii vor fi postate pe pagina de Facebook Palas.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *