Poveşti cu zâne la ProTV. Andreea Marin vs Mihaela Rădulescu

D’ale vedetelor

Plecarea surpriză a Mihaelei Rădulescu din componenţa juriului de la „Românii au talent” a născut tot soiul de zvonuri privind numele celei care o va înlocui. Toate firele duc înspre Andreea Marin, celebra rivală a Răduleascăi, mai ales că zâna pare a fi singura vedetă care are notorietatea necesară unui astfel de show. Oricum, motivele ieşirii Mihaelei Rădulescu din echipa emisiunii sunt învăluite în mister, lucru care trezeşte şi mai mult interes din partea publicului. Deocamdată, până se va decide persoana care îi va lua locul vedetei din Monaco, am contactat câteva staruri ieşene, printre care, desigur, şi Andreea Marin.

Andreea Marin – Da, am auzit şi eu că pleacă Mihaela Rădulescu de la emisiunea Românii au talent. Ca să zic aşa, pentru mine n-a fost o surpriză, surpriză. Era evident că nu se potrivea cu formatul emisiunii. În primul rând, uitaţi-vă la formatul sânilor ei. Talentul trebuie să fie ceva natural, nu plasticat. Apoi, uitându-mă la câte bazaconii vorbea în emisiune, mi-am dat seama că românii nu numai că au talent, dar au şi răbdare. Încă nu mi s-a făcut o ofertă din partea ProTV. Dacă îmi vor prezenta ceva atractiv, mă voi gândi. Vorba aia, nu mai sunt la vârsta la care să o iau de la zero, ci de la cinci zerouri în sus.

Iulia Vântur – Oh, cu vestea asta mi-aţi făcut dor de ProTV. Da, da, îmi aduc aminte cu plăcere de Dansez pentru tine, de Ştefan Bănică. Emisiunea asta nu-l are şi pe Marius Moga în juriu? Aa, era la Vocea României? În fine, n-am amintiri plăcute despre tipul ăsta. Aud că s-a însurat. Să fie sănătos! Şi eu mă mărit în curând. Aşa că nu pot onora vreo ofertă din România. Devin femeie de casă, la Salman. Nu femeie în casă, că de asta sunt deja. Pa, vă pup!

Catrinel Menghia – Ciao, amicii mei ieşeni! Dacă vreţi să aflaţi în ce condiţii aş accepta să apar într-o emisiune televizată din România, va trebui să discutaţi cu avocaţii şi impresarii mei. Sunt de atât de mult timp plecată din ţară, am atâtea contracte beton cu televiziuni, în cinematografie, modelling, acum şi fundaţia asta a lui Andrea Bocelli, încât nu-mi mai văd capul de treburi. Bine, se mai vede câte un sân, câte o coapsă, dar asta face parte din business, ţine de transparenţa comunicării cu fanii şi admiratorii mei de pretutindeni, dar mai ales din Diaspora. Ciao!

Iulian Canaf – Poftim? ProTV caută s-o înlocuiască pe Mihaela Rădulescu? Dom’le, nu ştiu, nu cunosc, nu e gagică rea. Dar eu am fost la Vocea României, acolo era mişto. Şi Loredana era o gagică tare, nu se compară cu Mihaela. Naturală, tată, din cap până-n picioare. Eu zic că Andreea ar merita să-i ia locul Mihaelei Rădulescu. Măcar pe scaunul din juriu, dacă în pat n-a reuşit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *