Marian Godină dă examen să devină ofiţer. Ce i-au spus la test întrece orice imaginaţie. ”Mi s-a zis de multe ori că-s prost, arogant, miliţian, nesimţit etc, dar…”

D’ale vedetelor

Celebrul poliţist Marian Godină îşi doreşte nespus să devină ofiţer, drept pentru care a decis să-şi continue studiile la Academia de Poliţie ”Alexandru Ioan Cuza”. Agentul de circulaţie a dat deja primele teste dar ce a aflat în urma unui examen l-a lăsat cu gura căscată la propriu! Medicul i-a spus că este ”inapt” să fie poliţist, deşi el chiar este, şi încă unul de succes!

Marian Godină a povestit totul pe reţeaua de socializare, aşa cum face de obicei, cu umorul care îl caracterizează dar şi o doză de îngrijorare. Iată cum a aflat Godină că are putea să-i fie negată…tocmai cariera de poliţist, din cauza unor baremuri şi tabele învechite!

Marian Godină a fost surprins la vizita medicală
Marian Godină a fost surprins la vizita medicală

Anul ăsta m-am decis să dau din nou examen de admitere la Academia de Poliţie A.I. Cuza, la forma de învăţământ frecvenţă redusă, la care pot participa agenţii de poliţie care îndeplinesc unele condiţii şi care vor să devină ofiţeri, asta în cazul în care sunt admişi, iar apoi şi termină cei 3 ani de academie.

Azi am susţinut proba sportivă de care am trecut cu brio, iar apoi m-am dus la Centrul Medical al MAI pentru proba medicală. Pe lângă lista lungă de analize şi examene medicale, am început prin a fi măsurat şi cântărit. Am aflat cu ocazia asta că la 1.77 m şi 85 kg sunt obez şi, astfel, nu sunt apt să devin poliţist. (paradoxul e că sunt deja)

Fiind dezbrăcat în chiloţi, am întrebat medicul dacă îi par obez, însă mi-a spus că asta e, trebuie să se ia după tabel, aşa că mă trimite să îmi fac nişte analize suplimentare la un endocrinolog care va trebui să ateste faptul că glanda mea tiroidă e în regulă şi că nu sunt obez. Mă întreb ce se întâmpla dacă picam azi proba sportivă. Era un fel de „eşti inapt să devii poliţist, deşi eşti poliţist”. Cred că era normal să mă dea afară.

Dar dacă n-am să pot demonstra că fac sport, că acel tabel nu mi se poate aplica şi că nu sunt obez, ce se va întâmpla? O să pot rămâne poliţist, deşi voi fi inapt să particip la un examen pentru a deveni ofiţer?

Nu ştiu dacă e de râs sau de plâns, cert e că mi s-a zis de multe ori că-s prost, arogant, miliţian, nesimţit etc, dar obez chiar nu mi-a zis nimeni până acum.”

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *