Mogulul afacerilor imobiliare din România. Dascălu face casă bună cu banii

Metropola

Imperiul imobiliar al omului de afaceri Iulian Dascălu îşi continuă tendinţele expansioniste. Conform revistei Forbes, grupul Iulius şi Camera de Comerţ şi Industrie a României plănuiesc concretizarea unui amplu proiect imobiliar în jurul complexului expoziţional Romexpo din Bucureşti. Astfel, pe o suprafaţă de 37 de hectare, Iulius Group, acum asociat cu un puternic fond de investiţii sud-african, ar urma să investească un miliard de euro într-o afacere care ar putea constitui apogeul performanţelor de business ale lui Iulian Dascălu. Un miliard de euro pe care ieşeanul l-a atins deja în ceea ce priveşte averea sa, conform unor estimări făcute de experţi în domeniu. Fiind deja un personaj vizibil în branşă, Dascălu a început să primească oferte de colaborare din întreaga lume.

Donald Trump: Dear Iulius, am auzit de tine şi de marele tău imperiu pe care-l construieşti într-o regiune din Europa despre care consilierii mei mi-au spus că s-ar numi Dacia. La naiba, am strigat eu, acest om nu poate fi decât marele împărat Iulius Cezar, idolul meu! Îl cunosc prea bine, am petrecut multe nopţi în palatul său din Las Vegas. Am auzit că îţi place să construieşti clădire după clădire, de parcă te-ai juca cu un joc Lego. La fel fac şi eu în timpul liber, între două partide de golf. Apropo, chiar acum lucrez la proiectul unui imens teren de golf în Coreea de Nord. La amenajarea găurilor o să folosesc bombe de mare precizie. Oricum, vreau să te întâlnesc şi să discutăm. See ya!

Emmanuel Macron: Cher ami Jules, după cum ştii, luna asta voi veni într-o vizită de curtoazie în România. Fireşte, voi fi însoţit de splendida mea soţie. Nu are rost să-ţi mai spun că iubeşte shoppingul de calitate. Te rog, organizează-i tu un tur de 24 de ore prin mallurile tale, eventual oferă-i o reducere pentru pensionari. Înţeleg că la voi, persoanele de vârsta a treia se bucură de unele facilităţi, voi chiar ştiţi ce înseamnă spiritul socialist. Au revoir!

Vladimir Putin: Tovarăşe Dascălu Iulian, poţi să faci afaceri cât vrei şi să te extinzi cât vezi cu ochii, dar să nu te prind în Republica Moldova. Nu am nevoie de un avanpost al capitalismului fix în coasta Rusiei. Trebuie să recunoşti că în acest colţ de Europa e prea puţin loc pentru doi imperialişti. Oricum, am auzit că foarte mulţi moldoveni vin la Iaşi şi fac cumpărături în Palas, abandonând Moscova cea tovarăşă şi prietenă de altădată. Deci, rămâne cum am stabilit: nu trece Prutul! Cu salutări de la răsăritul care aduce lumină popoarelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *