Mesajul despre Denisa Manelista care a stârnit rapid sute de reacţii: \”Nu este moartă, este vie!\”

D’ale vedetelor

Un mesaj publicat de sora unei fane înfocate a Denisei Manelista a stârnit imediat sute de reacţii pe Facebook. Cristina, sora uneia dintre cele mai mari fane ale Denisei Manelista, a scris că regretata cântăreaţă nu a murit şi că ea este vie prin cântecele sale.

\”Dumnezeu să o ierte (…) Ea nu este moartă, este vie în sufletele noastre, ale fanilor ei\”, a scris utilizatoarea Cristina pe Facebook. Comentariul Cristinei a stârnit imediat sute de reacţii pe respectiva reţea de socializare, potrivit wowbiz.ro.

\"Mesajul
Mesajul despre Denisa Manelista, publicat pe Facebook de utilizatoarea Cristina

Denisa Răducu s-a stins din viaţă la doar 27 de ani din cauza unei boli necruţătoare. La trei săptămâni distanţă de la moartea Denisei, Adelina, sora regretatei artiste, a făcut mai multe dezvăluiri despre cântăreaţă.

\”Denisa şi-a ajutat întotdeauna familia. Când a început să cânte era prea mică să gestioneze banii, aşa că toţi ajungeau în casă, la mama. Când a mai crescut a început să-şi cumpere haine, cosmetice. Îi plăcea foarte mult să fie la modă, era întotdeauna cochetă şi elegantă, dar nu a fost niciodată genul de fată care să investească toţi banii în îmbrăcăminte scumpă. A fost extrem de modestă, s-a mulţumit cu strictul necesar. Când ieşea pe stradă prefera să se îmbrace cât mai lejer cu putinţă şi umbla de multe ori nefardată. La cât de frumoasă era, nimeni nu a observat vreodată asta\”, a declarat Adelina pentru revista Taifasuri.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *