Mesajul despre Denisa Manelista care a stârnit rapid sute de reacţii: „Nu este moartă, este vie!”

D’ale vedetelor

Un mesaj publicat de sora unei fane înfocate a Denisei Manelista a stârnit imediat sute de reacţii pe Facebook. Cristina, sora uneia dintre cele mai mari fane ale Denisei Manelista, a scris că regretata cântăreaţă nu a murit şi că ea este vie prin cântecele sale.

„Dumnezeu să o ierte (…) Ea nu este moartă, este vie în sufletele noastre, ale fanilor ei”, a scris utilizatoarea Cristina pe Facebook. Comentariul Cristinei a stârnit imediat sute de reacţii pe respectiva reţea de socializare, potrivit wowbiz.ro.

Mesajul despre Denisa Manelista, publicat pe Facebook de utilizatoarea Cristina
Mesajul despre Denisa Manelista, publicat pe Facebook de utilizatoarea Cristina

Denisa Răducu s-a stins din viaţă la doar 27 de ani din cauza unei boli necruţătoare. La trei săptămâni distanţă de la moartea Denisei, Adelina, sora regretatei artiste, a făcut mai multe dezvăluiri despre cântăreaţă.

„Denisa şi-a ajutat întotdeauna familia. Când a început să cânte era prea mică să gestioneze banii, aşa că toţi ajungeau în casă, la mama. Când a mai crescut a început să-şi cumpere haine, cosmetice. Îi plăcea foarte mult să fie la modă, era întotdeauna cochetă şi elegantă, dar nu a fost niciodată genul de fată care să investească toţi banii în îmbrăcăminte scumpă. A fost extrem de modestă, s-a mulţumit cu strictul necesar. Când ieşea pe stradă prefera să se îmbrace cât mai lejer cu putinţă şi umbla de multe ori nefardată. La cât de frumoasă era, nimeni nu a observat vreodată asta”, a declarat Adelina pentru revista Taifasuri.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.