Andra, primul mesaj după ce şi-a sărbătorit ziua de naştere la Budapesta. „Robbie Williams mi-a scris pe whatsapp, ar vrea să…”

D’ale vedetelor

Andra şi-a sărbătorit ziua de naştere în Ungaria, la Budapesta. La scurt timp după ce a revenit în ţară, artista a ţinut să precizeze, prin intermediul contului personal de socializare, că Robbie Williams nu i-a cântat “La mulţi ani” şi că totul a fost o glumă, care nu a fost înţeleasă de unele persoane. Cântăreaţa a explicat cu lux de amănunte ce s-a întâmplat.

“Dragi prieteni, am tot zburat zilele astea, am avut concerte în ţară, abia am ajuns cu picioarele pe pamant. Înainte să apara titluri ca <<Andra are aripi si motor>>, vreau sa menţionez că mă refer la zburat, la călătorit cu avionul, da???? M-a sunat Robbie Williams să îmi spună că după ce mi-a cantat <<La multi ani>> ar vrea să îmi trimită şi un cadou şi nu ştie adresa. GLUMESC! Nu m-a sunat, mi-a scris pe whatsapp! GLUMESC! GLUMESC!

Să vă explic: de ziua mea, am fost la concertul lui şi mi s-a parut super tare că s-a nimerit să cânte <<Happy birthday>>, am şi filmat şi am pus pe Insta cu mai multe smileys. Şi acum mi se pare o glumă bună, recunosc! Dacă mi-ar fi cântat pe bune mie, aş fi filmat cu trei camere, nu cu un telefon, şi aş fi trimis un comunicat de presă. Se pare că unii n-au înţeles gluma, deşi era suficient să dai click pe video ca să vezi că nu mi-a cântat mie, iar alţii chiar cred că eu voiam să păcălesc lumea.

Macron mi-a zis la un ecler că nu are sens să mă supăr, dar eu chiar am pus la suflet. GLUMESC, da. Nu mănânc ecler pentru că sunt la dietă!”, a scris, amuzată, Andra pe contul personal de socializare.

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.