Denisa, apariţie şocantă în scara blocului! Vecinilor nu le-a venit să creadă că e ea când au văzut-o

D’ale vedetelor

Denisa a încetat din viaţă luna trecută, după aproape jumătate de an de luptă cu cancerul nemilos. Amintirea vedetei a rămas însă vie printre vecinii care nu pot uita ultima întâlnire cu aceasta, peste care au dat la lift, chiar cu o lună înainte să se stingă din viaţă.

Denisa a luptat timp de cinci luni cu cancerul, însă în cele din urmă boala a învins. Vecinii artistei îi simt lipsa acesteia şi mărturisesc că adesea îşi amintesc de ea ca fiind un copil bun, dispus mereu să-ţi dea o mână de ajutor.

Una dintre vecinele cântăreţei a mărturisit că a văzut-o pe Denisa ultima dată cu o lună înainte ca aceasta să se stingă din viaţă şi că era slabă, numai piele şi os, şi încercănată.

\”Denisa era un copil atat de bun…Era modesta si mereu gata sa dea o mana de ajutor. Ne tinea usa la lift, ne mai ajuta si cu pungile cand eram cu cel mic. Mereu rontaia ceva cand venea din turnee si ne oferea si noua. Era genul acela de persoana pe care o simti din primul moment ca are suflet bun. Ii placea sa stea in fata blocului mai ales cand erau copii. Iubea copiii si mereu se oprea sa se joace cu ei pe spatiul verde. Eu am avut un soc cand am vazut-o cu o luna-o luna si jumatate inainte sa moara. Eram obisnuita cu fata aceea superba, vesela, care parea sanatoasa tun, si cand m-am intersectat cu ea era slaba, piele si os, si avea cearcane… Era cu o prietena. A salutat stins si a mers spre lift\”, a povestit o vecina a artistei pentru wowbiz.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *