Toţi au crezut că are doar o răceală banală, dar s-a petrecut în schimb o tragedie! Cine este tânăra care a murit subit la doar 20 de ani

D’ale vedetelor

Prietenii şi familia Laviniei credeau că tânăra suferă doar de o răceală banală, însă aceasta s-a stins subit din viaţă la doar 20 de ani. Miercuri, tragedia a lovit, iar Lavinia a murit, lăsând în urmă zeci de persoane îndurerate şi şocate de eveniment.

Tânăra era din comuna Cobadin, dar locuia în Constanţa. Din primele date, aceasta a decedat în această dimineaţă, iar prietenii săi spun că tânăra şi-a găsit sfârşitul după o banală răceală.

„Scumpa mea, draga mea, prietena mea! Ai zis că eşti bine frumuşica mea. De ce te-am crezut? Iubita mea ce dor îmi va fi de tine! Mie nu îmi vine să cred! Prietena mea dragă… Dumnezeu să te odihnească! Acum eşti un înger!”/ „Dumnezeu să o ierte, a plecat prea devreme. S-a dus lângă tăticul ei şi de acolo o să vă vegheze amândoi, multă putere să aveţi”/  „Te voi iubi mereu, suflet drag! Mi-ai rupt inima…”,au fost doar câteva dintre comentariile care au apărut pe contul ei de Facebook.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.