După ce i-a spus fiicei sale că nu sunt „rude de sânge“, TEO TRANDAFIR a povestit cum a ajuns să o adopte pe MAIA

D’ale vedetelor

Teo Trandafir e cu siguranţă una dintre cele mai apreciate femei de televiziune de la noi, iar recent a mărturisit cum a ajuns să o adopte pe fiica ei, Maia.

În urmă cu doar câteva zile, toată lumea a văzut cât de mare s-a făcut Maia, fetiţa de altădată, care acum a devenit o adevărată domnişoară. Totodată, femeia de televiziune i-a mărturisit fiicei sale că este adoptată. Recent, Teo Trandafir a povestit şi cum a ajuns să o cunoască pe aceasta, dar şi momentul în care a decis să o înfieze.

„Am fost intrebata de niste prieteni daca as fi interesata sa adopt un copil ai carui parinti nu au o situatie tocmai buna. Am zis da. Asta se intampla cand Maia inca era in burta mamei sale. Apoi, fara nici o legatura cu cazul Maiei, au mai aparut alte astfel de oportunitati. Mi-am zis ca e clar un semn, ca e timpul sa adopt un copil. Am tinut sa fie Maia aceea“, a povestit Teo Trandafir, potrivit celor de la sfatulpărinţilor.ro.

În plus, Teo a dat mai multe detalii şi despre mama biologică a Maiei: „Nu, nu stiu nimic despre ea“. De asemenea, atunci când a fost întrebată dacă fiica sa a întrebat vreodată despre mama sa „adevărată“, vedeta TV a mărturisit că „O singură dată. I-am spus că mama ei a făcut tot posibilul să o ţină lângă ea, dar nu a putut din mai multe motive, care nu au ţinut de ea. A înţeles. Apoi i-am mai spus că Dumnezeu a trimis-o în casa noastră“.

Teo i-a spus Maiei că e adoptată, în direct

Chiar dacă a mai povestit că prima dată i-a spus Maiei că e adoptată la vârsta de doi ani şi jumătate, în urmă cu doar câteva zile, toată lumea a putut remarca faptul că aceasta a crescut foarte mult şi s-a şi maturizat. Totul s-a întâmplat în cadrul unui Live pe Facebook, atunci când Maia i-a dat mamei sale o replică emoţionantă, atunci când Teo Trandafir i-a spus că nu sunt „rude de sânge“, în direct.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.