Andreea Mantea, cu burtica le vedere! Cum arată abdomenul vedetei. „Sunt în reconstrucţii!”

D’ale vedetelor

Andreea Mantea vrea să arate perfect când începe vara şi are în plan să slăbească mai multe kilograme. În acest sens, prezentatoarea de televiziune a început să meargă la sală şi să ţină un regim strict. Vedeta a postat pe un site de socializare o fotografie prin care se vede clar că are mult de lucru pentru a arăta aşa cum îşi doreşte.

Andreea Mantea a confirmat faptul că a început să meargă la sală, după ce grurile rele au spus că s-a îngrăşat. „Vreau să îmi fac viaţa mai uşoară Iată, port aparat, am început să merg la sală, sunt în reconstruncţii. Vine vara şi vreau să fiu… nu normală, dar vreau să nu mai am tot felul de probleme şi problemuţe. Fără îngrăşatul porcului în ajun”, a declarat Andreea Mantea la un post de televiziune.

Andreea Manea are mult de lucru pentru a scăpa de
Andreea Manea are mult de lucru pentru a scăpa de „colăceii” de pe abdomen
Vedeta a vorbit şi despre planurile de viitor. Vrea să petreacă foarte mult timp cu David, băieţelul ei în vârstă de doi ani. „Vara asta va fi vara mea şi a lui David. El va merge peste tot cu mine, nu vreau să plec nicăieri fără el pentru că am observat că dacă plec undeva fără el, prima zi sunt liniştită, relaxată, a doua zi parcă îmi lipseşte o mână şi un picior, dar sunt cât de cât OK. A treia zi am murit”, a spus Andreea
Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.