GABRIELA CRISTEA i-a transmis un mesaj MARIEI CONSTANTIN: „Să se ocupe de copiii lor…“

D’ale vedetelor

După ce Maria Constantin i-a transmis Gabrielei Cristea un mesaj, în urmă cu doar câteva zile, fosta soţie a lui Marcel Toader a reacţionat.

Maria Constantin i-a transmis Gabrielei Cristea că îi doreşte multă sănătate, prezentatoarea TV a avut şi ea o replică în cadrul unei ediţii a emisiunii pe care o moderează.

Gabriela Cristea a dorit să le ureze multă baftă tuturor elevilor care urmează să susţină Evaluarea Naţională, dar şi examenul de Bacalaureat. De asemenea, toată lumea a considerat că mesajul Gabrielei Cristea e pentru toţi cei care au copii, dar şi pentru actuala soţie a lui Marcel Toader, care are un fiu rezultat dintr-o altă căsătorie. „Ce o fi, o fi! Baftă! (…). Cei care au copii, să se ocupe de copiii lor, mai ales cei care sunt au terminat clasa a opta sau dau bacalaureatul“, a fost mesajul Gabrielei Cristea.

„Eu nu am nicio treabă, nu o cunosc, nu am văzut-o în viaţa mea, să-i dea Dumnezeu multă sănătate aşa cum doresc la toată lumea, inclusiv la cei care nu mă plac. Sănătate la toată lumea, dacă toată lumea e bine, şi eu sunt bine“, spunea Maria Constantin cu câteva zile în urmă.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *