Tragedie în sport. Un fost jucător al Stelei a încetat din viaţă. “Era bolnav, avea probleme cu…”

D’ale vedetelor

Alexandru Amarandei, un profesor de sport a murit duminică, din cauza unor probleme la inimă. Sănătatea bărbatului nu era una foarte bună, iar în ultima timp se retrăsese din sport. Era la pensie si încerca să facă tot posibilul pentru a se recupera. A fost un mare jucător de fotbal, a evoluat mult timp şi la Steaua, actuala FCSB, dar a fost şi un profesor bun de sport.

Bărbatul a început să predea în 1982, la Liceul cu Program Sportiv (LPS) din Vaslui, iar printre elevii pe care i-a avut se numără şi fotbalistul Ionuţ Balaur dar şi profesorul de sport, Ionuţ Chiochiu, potrivit vremeanoua.ro.

„Am aflat că Sandu Amarandei a murit de la nişte foşti colegi din Brăila, care m-au sunat în această după-amiază (n.r. ieri). Nu mi-a venit să cred. Ştiam că e bolnav, dar nu credeam că Dumnezeu îl va lua la El atât de devreme. Cu toate problemele de sănătate, el continua să vină la antrenamente câte două ore pe zi. A fost un om de fotbal, poate profesorul cu cele mai bune rezultate la nivel de juniori. Ţin minte că acum doi ani eram la Bacău, la un turneu al Juniorilor A şi B.

La întoarcere i s-a făcut rău, probleme cu inima, iar până acasă eu l-am ţinut în braţe. La intrarea în Vaslui, ne-a aşteptat soţia lui cu maşina. L-a dus la spital la Vaslui, dar nu au avut ce să-i facă şi l-au trimis de urgentă la „Sf. Spiridon” la Iaşi. Păcat. Ne-a părăsit un prieten, un foarte bun coleg şi un fost mare fotbalist. Sandu Amarandei a fost, pentru fotbalul vasluian, un simbol al performanţei. A crescut şi a fãcut fericiţi foarte mulţi fotbalişti. Dumnezeu să-l ierte, iar familiei multă putere să treacă peste acest moment”, a declarat antrenorul Constantin Petrea.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *