ELENA GHEORGHE a făcut anunţul de pe patul de spital:,,Bebelinda…‘’

D’ale vedetelor

Elena Gheorghe este în culmea fericirii, foarte curând în familia ei va veni o fetiţă, pe care o aşteaptă cu nerăbdare toată lumea. Roşcata a postat în urmă cu puţin timp o fotografie, în care apare pe patul de spital şi este pregătită să îşi aducă pe lume prinţesa, care vrea să vină mai repede decât au preconizat medicii, afirmând că termenul normal ar fi 30 iulie.

UPDATE 14:20: Mama Elenei Gheorghe a povestit în urmă cu puţin timp în cadrul unei emisiuni TV că atât Elena Gheorghe, cât şi micuţa ei se simt bine. „Bebeluşul este bine“, a spus mama artistei în această după-amiază de sâmbătă. Totodată, aceasta a fost alături de vedetă şi a mers stat tot timpul la clinica la care ea a născut.

La scurt timp după ce Mărioara Gheorghe a făcut primele declaraţii despre nepoţica ei, îndrăgita cântăreaţa a publicat pe contul său de Instagram şi prima imagine cu micuţa! „Fericirea nu poate fi descrisă în cuvinte! Lacrimi de bucurie mi-au mângâiat obrajii, astăzi. Dumnezeu ne-a binecuvântat cu o frumuseţe de fată. Un picioruş mic, o bucurie imensă. Bebelinda, bine ai venit în viaţă noastră!“, au fost rândurile Elenei Gheorghe din dreptul fotografiei de pe reţeaua socială.

\"Micuţa
Micuţa Elenei Gheorghe a venit pe lume în această sâmbătă, în urmă cu câteva ore!

UPDATE 14:00:  Elena Gheorghe a născut.. Micuţa cântăreşte 2,8 kg, are 47 cm şi a primit nota 10 la naştere. Cântăreaţa a născut prin cezariană.

,,Bebelinda vrea să vina astăzi! Doamne ajută!’’, a scris vedeta pe pagina sa de Facebook.

\"Elena
Elena Gheorghe este pregătită să îşi aducă pe lume fetiţa.

Artista spunea că cele mai mari probleme pe care le-a întâmpinat pe timpul sarcinii au fost cu somnul, cel mai probabil şi din cauza căldurii.

”Cu somnul am multe probleme. Este foarte cald. Femeile însărcinate resimt şi mai tare chestia asta. Sarcina e ca şi cum ai face un hit, numai că ăsta e pe viaţă. Ne bucurăm de el. Eu am termen data de 30. Am avut impresia că medicul meu mi-a spus data mea de naştere. Şi el a zis: naşterea e posibil să fie pe 30 iulie. În ambele sarcini au reuşit să înregistrez. Eşti mult mai sensibilă. Plâng mai repede, zâmbesc mai repede, sunt un izvor de sentimente. Cu Nicolas am fost şi mai agitată”, declara cântăreaţa.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *