Poliţiştii care au petrecut în timpul programului vor avea probleme! Anunţul oficial

D’ale vedetelor

Ministerul Afacerilor Interne a reacţionat în scandalul în care au fost implicaţi poliţiştii ce au petrecut în Giuleşti în timpul programului. MAI a anunţat că poliţiştii sunt audiaţi în acest caz.

„În urma vizionării înregistrării a rezultat că filmarea a fost efectuată în urmă cu aproximativ 10 zile, în timpul programului, în intervalul orar 17.00-18.00, cei patru agenţi din cadrul secţiei 4 fiind deja audiaţi la acest moment. Având în vedere situaţia concretă, a fost declanşată cercetarea disciplinară a celor implicaţi, pentru stabilirea întregului context în care a avut loc evenimentul cât şi pentru a fi luate măsurile legale ce se impun. Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti condamnă acest comportament şi are toleranţă zero faţă de cei care nu îşi exercită cu corectitudine atribuţiile de serviciu şi dezaprobă aceste forme de manifestare, izolate, dar care aduc atingere imaginii Poliţiei Capitalei şi poliţiştilor care îşi desfăşoară activitatea cu profesionalism”, a informat Ministerul Afacerilor Interne într-un comunicat.

4 poliţişti au fost filmaţi în timp ce făceau grătar şi ascultau muzică lăutărească în timpul serviciului într-o hală dezafectată din Giuleşti. Poliţiştii au parcat cele două maşini de serviciu în faţa halei şi au început distracţia

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.