Destinul cumplit al Denisei Răducu! Era milionară, iar acum nu mai are bani nici de tratament

D’ale vedetelor

Denisa Răducu câştiga sume fabuloase din cântat, iar apropiaţii susţin că artista avea chiar milioane în conturi. Banii au dispărut însă, iar acum abia dacă mai are bani să-şi plătească tratamentele.

Denisa Răducu trece prin momente cumplite în lupta cu cancerul, iar faptul că a rămas cu conturile goale  a adus-o în imposibilitatea de a-şi plăti chiar şi tratamentul. Apropriaţii spun însă că înainte de a se îmbolnăvi tânăra avea bani cu grămada, existând zvonuri că devenise chiar milionară.

“Denisa avea o cariera stralucita! Tanara avea o groaza de show-uri din care castiga sume enorme! Se vorbea in lumea muzicala ca devenise milionara, desi nu ii placea sa arate acest lucru! Prefera  sa stea in banca ei, sa fie respectuoasa si sa se bucure de o viata de printesa, asa cum de altfel si este”, au dezvaluit persoane apropiate cantaretei, potrivit wowbiz.ro.

Israela a dezvăluit faptul că există zvonuri cum că Denisei i-ar fi dispărut bani din conturi: ”Aşa se zvoneşte, că ea de când e bolnavă, nu controlează conturile. Şi eu am auzit acest zvon, că Liviu Dovleac şi-ar fi cumpărat un apartament din banii ei, dar ea nu-şi poate gestiona banii… Nu, nu este adevărat că Liviu Dovleac a vorbit cu mine. Mi se pare nepoliticos să spui că m-ai contactat; a minţit”.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.