Cât de scump e fiul Andreei Mantea mâncând cu poftă la fast-food! Prietenii i-au dat ”like” instant

D’ale vedetelor

David, fiul Andreei Mantea e un scump, atât pentru mămica lui cât şi pentru toţi prietenii acesteia. Cu atât mai mult cu cât băieţelul este cuminte şi mâncăcios, aşa cum se poate vedea şi din fotografiile pe care le afişează, cu mândrie, mama lui, vedeta TV.

Andreea Mantea e foarte fericită că David nu este deloc mofturos la mâncare. În acest weekend au ieşit amândoi în aer liber, la un festival al burgerilor, iar băieţelul acum în vârstă de aproape doi ani, s-a înfruptat cu poftă dintr-un burger cu cartofi prăjiţi şi ketchup. Pofta e mare şi oricum în restul zilelor prezentatoarea îl îndoapă cu mâncare sănătoasă, aşa că puţin fast-food nu se pune.

Se vede ca e al meu! #Pofticiosul” a scris Andreea Mantea la descrierea fotografiei publicate de o prietenă pe reţeaua de socializare (…)”Unde e slanina..unde e ceapa…?? i-a răspuns imediat o prietenă.Doamnee! Ai un băiat superb, Andreea.Mereu ma uit la pozele cu el.E tare drăgălaş. Să-ţi trăiască şi să se facă mare, mare, şi să-ţi aducă numai bucurii! Să-i dai un pupic mare din partea mea i-a scris o altă prietenă. O altă amică a pus punctul pe ”i” ”Chiar mancacios ca Tine, scumpul meu Davidus”.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *