Tuncay spune că n-are nici o iubită după divorţul de Andreea Marin dar realitatea pare să fie alta. Ce s-a văzut în spatele lui!

D’ale vedetelor

Războiul vorbelor scrise şi aruncate de Tuncay Osturk şi Andreea Marin capătă acum o altă conotaţie, după ce fostul soţ al ”Zânei” a afirmat că nu a înşelat-o şi nici măcar acum, după ce a divorţat, nu are nici un fel de relaţie sentimentală. Dacă asta spune el, ceea ce arată pare să fie cu totul altceva…

Tuncay ţine legătura cu prietenii prin intermediul reţelelor de socializare şi le arată în timpul liber cu ce se ocupă. Aşa a făcut şi cu acest prilej, când a profitat de vremea frumosă, înainte de venirea ploilor, pentru o masă la balcon, având în faţă o omletă la tigaie. Pe fundal însă…s-a văzut o pălărie de soare, de damă, aşezată pe masă, chiar la vedere, şi cu siguranţă aceasta nu aparţine Andreei Marin, al cărei domiciliu l-a părăsit de mult Tuncay. Imaginea a dat apă la moară clevetitorilor care credeau, în ciuda celor spuse de el, că s-a combinat deja cu o altă femeie!

Tuncay s-a pozat cu o pălărie de damă la vedere
Tuncay s-a pozat cu o pălărie de damă la vedere

Am preferat totdeauna să păstrez tăcerea dar din păcate, responsabilităţile care ţin de mine, precum angajaţii mei, victimele colaterale, familiile şi relaţiile acestora, m-au împins să neg din nou zvonurile. Nu am nicio relaţie în momentul de faţă. Luând în considerare faptul că 90% din minciuni provin mereu de la aceeaşi sursă media, acest lucru creează situaţia şi mai murdară. De asemenea, nu mă face decât să îmi fie milă de anumite persoane care sunt frustrate şi neajutorate. Au fost multe acuzaţii la adresa mea dar nu am încercat niciodată să intru în aceste discuţii timp de 7 luni, chiar dacă era dreptul meu să le răspund tuturor. Sper ca oamenii să îmi respecte decizia de a fi tăcut şi a nu mai folosi acest subiect chiar şi după şapte luni pe micile ecrane spunea Tuncay.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *