Cornel Galeş, plăteşte bani grei pentru a se face asta zilnic la mormântul Ilenei Ciuculete! Angajaţii cimitirului primesc direcţii precise

D’ale vedetelor

Cornel Galeş suferă cumplit după moartea soţiei sale, Ileana Ciuculete, şi singura lui alinare este să ştie că zilnic angajaţii cimitirului în care artista îşi doarme somnul de veci se preocupă de mormântul acesteia. Văduvul plăteşte bani grei pentru asta şi a dat direcţii precise.

Cornel Galeş se preocupă îndeaproape pentru ca mormântul iubitei lui soţii, Ileana Ciuculete, să fie mereu curăţat, să aibă flori proaspete şi să ardă constant lumânări la el.

Soţul îndoliat scoate lunar bani din buzunar pentru a plăti angajaţii cimitirului şi a se asigura că aceştia îi respectă direcţiile precise privind îngrijirea cimitirului.

Mormantul Ilenei Ciuculete e admirat de mai toata lumea care intra pe poarta Cimitirului Straulesti 2. Sotul ei, Cornel Gales, a avut grija sa-i faca unul din cele mai frumoase locuri de veci, din marmura, cu bust, cu braduti si multe flori, potrivit wowbiz.ro.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.