Întâmplare halucinantă la Iaşi. Un tânăr şi-a găsit maşina plină de fecale după ce…

D’ale vedetelor

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Iaşi au fost sesizaţi astăzi cu privire la o faptă mai puţin întâlnită. Oamenii legii trebuie să afle cine a mânjit cu fecale maşina unui tânăr din Iaşi, care a căzut victima unor locatari supăraţi că li s-a ocupat un loc de parcare.

Scenele burleşti s-au petrecut în cartierul ieşean Zimbru, proprietarul maşinii încercând acum să afle, cu ajutorul camerelor de supraveghere din zonă, cine ar putea fi făptaşul.

„Ieri seara, am ajuns târziu acasă şi, din cauza lipsei unui loc de parcare am lăsat maşina pe mijlocul unei parcări, dar fără să încurc pe nimeni, plus numărul de telefon în parbriz în caz de ceva. Bineînţeles, unii rezidenţi ce locuiesc aici de 40+ ani au fost deranjaţi de prezenţa unei maşini «străine» şi s-au hotărât să-mi lase un cadou (da, este c****t)”, a povestit Dan Partac, proprietarul maşinii, pe un grup de socializare.

Acesta a mai arătat că a sesizat Secţia 1 de Poliţie din Iaşi şi îi roagă pe ieşenii care ar fi putut asista la scenă să îl ajute. „Niciun om normal care se duce la serviciu nu ar sta să-şi facă nevoile într-o punga, iar apoi să o întindă pe maşini”, a încheiat ieşeanul.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *