Primele declaraţii ale lui GIGI BECALI, după ce CRISTI BORCEA şi VALENTINA PELINEL l-au creştinat pe fiul lor

D’ale vedetelor

În urmă cu puţin timp, în această luni, Gigi Becali a făcut primele declaraţii în ceea ce priveşte botezul fiului lui Cristi Borcea, pe care acesta îl are cu Valentina Pelinel.

După ce CANCAN.ro v-a prezentat imagini exclusive de la fericitul eveniment, naşul de cununie a lui Cristi Borcea a făcut câteva declaraţii. „Sunt încântat, totul e bine, vă mulţumesc!“, a spus Gigi Becali, potrivit unui post TV.

De asemenea, în trecut, latifundiarul din Pipera mărturisea următoarele, în direct: „Eu îl încurajez. I-am zis că i se va da graţierea, mai are o lună de zile. O să fie liber. O zi i-au dat acum. Mi-a zis că ar da 100 000 de euro ca să stea mai multe zile acasă. Pe loc a zis că ar da. Eu ştiu ce trăiri am avut eu atunci. Nu îl plângeţi voi pe Borcea. E bine de tot. El iese de acolo şi îşi vede de treabă în continuare. Eu nu ştiu dacă va mai vrea copil. La Cristi niciodată nu ştii la ce te aştepţi. Ce are el în cap ştie doar el. Nu va face nicio nuntă cu Valentina Pelinel. Mi-a spus mie. El nu gândeşte acum. După atâţia ani la puşcărie. El nu a mai ieşit de un an şi 4 luni. Nu face botezul. E doar familia, alături de 7-8 persoane, câteva prietene de-ale Valentinei. Îi e frică să facă petrecere. I-a fost frică să nu fie pozat, filmat. Eu ştiu de la mine: îmi spuneau, băi dacă vrei să mai pleci fereşte-te să fii văzut. Eu ştiu ce mi s-a întâmplat mie. Mâine se întoarce la puşcărie“.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *