Cristian Stanciu (PSD): PMP mălai visează

Politică la patru ace

Unul din liderii PSD Iași, vicepreședintele Cristian Stanciu, reacționează la propunerea aleșilor PMP din Consiliul Județean Iași care le-au sugerat pesediștilor să-l schimbe din funcție pe președintele CJ, Maricel Popa, printr-o „mică” moțiunea de cenzură. Practic, pemepiștii ar vrea ca scenariul de la București – moțiunea PSD împotriva Guvernului Grindeanu –  să se producă și la Iași, la Consiliul Județean.

„Îi asigur pe reprezentanții PMP Iași că visul lor, privind o eventuală moțiune a PSD Iași împotriva președintelui CJ Iași, va rămâne doar de domeniul imaginației. Un asemenea demers nu este doar inutil, dar dovedește un calcul total eronat care nu poate genera decât criză. Or, în acest moment, condus de PSD, județul Iași merge în direcția cea bună”, spune Cristian Stanciu care este și liderul consilierilor județeni PSD. Acesta îi invită pe aleșii PMP Iași „să fie realiști și să renunțe la asemenea extravaganțe născocite doar de dragul de a face opoziție”.

De asemenea, Stanciu afirmă că există unitate între majoritatea politică din CJ Iași și executivul acestei instituții care gestionează bugetul județului: „Grupul PSD din CJ Iași, împreună cu președintele CJ Iași, vor continua aplicarea programului cu care PSD Iași a câștigat alegerile în 2016, în ritmul și la parametrii stabiliți de majoritatea din CJ Iași și în acord cu necesitățile comunităților locale din județul Iași”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *