Mirela Boureanu Vaida a facut anuntul: M-am luptat să nu cedez ispitei. Sotul meu va afla oricum!

D’ale vedetelor

De Ziua Îndrăgostiților, Mirela Boureanu Vaida și-a surprins fanii cu o postare inedită, pe blogul personal.

Ea a explicat prin ce trece de Valentine`s Day, iar reacțiile fanilor au început să curgă.

Mi-a fost greu să mă hotărasc să scriu despre asta, dar trebui. Nu mai pot să ţin doar pentru mine, mai ales ca sunt şi copiii la mijloc… Soţul meu e plecat des din Bucureşti. Oricum va afla. Măcar să afle azi!(…)

M-am luptat din răsputeri să nu cedez ispitei. Dar sunt femeie. Măcar eu am puterea să recunosc şi să vorbesc deschis despre asta. Ca să ştie şi altele şi să nu păţească la fel! (…) Mă curtează de multă vreme… A ştiut cum să mă ia. N-a venit cu texte de 2 lei care prind, poate, la puştoaice. S-a strecurat tiptil, ştiind că am şi 2 copii pentru care aş face orice. Mi-a prins punctul sensibil şi m-a lovit. Mi-a ademenit, mai întâi, copiii. S-a jucat cu ei o perioadă, i-a drăgălit, i-a dus la mall, la locurile de joacă pentru copii, la piscină.. I-a scos afară cu sania! Am fost fericită, o perioadă! Mi-am văzut copiii antrenaţi în tot felul de activităţi şi m-am bucurat să văd cât de bine se împacă.(…)

Dacă aş spune STOP acum, oricum s-ar întâmpla altă dată! Nu pot scăpa de ceea ce mi-e dat. Trebuie să-mi accept soarta! Până într-o zi când a început să se poarte ciudat! Nimic nu-i mai plăcea! Am observat ca ne trata cu un fel de RĂCEALA! Da! Anul asta, răceala is my Valentine!”, a scris Mirela Boureanu Vaida.

Sursa: huff.ro 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *