Ioan Andone, DAT AFARĂ de la Dinamo: Cine îi va lua locul

D’ale vedetelor

Dinamo a rămas fără antrenor. Şeful câinilor, Ionuţ Negoiţă a decis să-l dea afară după ce alb-roşii au fost bătuţi în ambele meciuri din 2017. După înfrângerea în faţa Concordiei Chiajna, Dinamo şi-a micşorat foarte mult şansele de a se califica în play-off.

Favorit pentru a-i prelua pe câini este Claudiu Niculescu, anunţă gsp.ro. Clau-gol a evoluat în \”Groapă\” în perioadele 2001-2002, 2003-2008 și 2009-2010. Gloria lui Dinamo a antrenat până acum echipe precum Universitatea Cluj, Crișul Oradea, Damila Măciuca, CSM Râmnicu Vâlcea și CS Mioveni. După despărțirea oficială de Andone, Claudiu Niculescu va veni în București pentru a negocia cu Negoiță viitorul contract.

 

Dacă nu se va înţelege cu Niculescu, Negoiţă are şi varianta Cosmin Contra. Cel poreclit Guriţă spune că ar veni la Dinamo.\”Aş prelua Dinamo acum, cu 3 etape înainte de sfârşitul campionatului. Sunt şanse la play-off, deci nu aş prelua-o în play-out”, a declarat Cosmin Contra la DigiSport. Tehnicianul a adăugat: „Eu pot să antrenez în orice moment, orice echipă, sunt liber de contract. Dinamo să mă sune şi atunci vom discuta. Ne vom înţelege, de ce nu? E o provocare, Dinamo e Dinamo, eu am jucat acolo”.

Sursa: stiripesurse.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *