Ozana Barabancea a trecut la rochii mini, după ce şi-a tăiat stomacul! Cum arată vedeta în minijup: „Belea, zici că ai 20 de ani!”

D’ale vedetelor

Ozana Barabancea culege acum roadele operaţiei de micşorare a stomacului. Solista şi-a făcut intervenţia chirurgicală în iunie, la o clinică din Capitală, iar de atunci a slăbit mai bine de 20 de kilograme.

De-a lungul anilor, a tot încercat diferite metode de slăbit, de la diete, la sport, dar decizia radicală de a-şi tăia stomacul a însemnat un nou început pentru Ozana Barabancea. Artista în vârstă de 47 de ani şi-a luat inima în dinţi şi a ajuns pe mâna medicilor, iar după operaţia de micşorare a stomacului, rezultatele nu au întârziat să apară. Acum, vedeta are curaj să se îmbrace şi în minijup, articol vestimentar pe care nu l-a mai purtat de zeci de ani.

„Eu fac de patru luni sport de patru ori pe săptămână, dar nu am dat jos cât am vrut eu, iar mâncatul ăsta compulsiv nu m-a ajutat deloc”, spunea Ozana înainte de a-şi face operaţie de micşorare a stomacului.

Recent, Ozana a publicat o fotografie cu ea în rochie scurtă, iar reacţiile fanii ei au rămas mască. Într-adevăr, se vede de la o poştă cât de mult s-a schimbat artista după operaţie.

„Cu fiecare nouă apariţie a ta, mai mor încă 100 de invidie. Te ador, frumoasa mea exagerat de frumoasă şi la trup, dar mai ales la suflet!”, „Câtă dreptate avea Dna. Silvi când îţi spunea că e păcat de atâta frumuseţe să o ţii ascunsă în grăsime. Eşti foarte, foarte frumoasă”, „Eşti aşa de schimbată că era să nu te recunosc! Şi de frumi să nu mai spun, belea! Zici că ai 20 de ani”, au fost câteva dintre mesajele pe care i le-au scris fanii la poza cu pricina.

\"\"

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *