Anunţul-şoc despre Denisa Manelista a fost făcut cu puţin timp în urmă: „Din păcate putem doar să ne rugăm pentru ea…“

D’ale vedetelor

Toată lumea a fost profund întristată de vestea că Denisa Emilia Răducu sau Denisa „Manelista“, aşa cum este ea cunoscută atunci când urcă pe scenă, e grav bolnavă, dar şi că nu ar mai avea mult de trăit, din pricina maladiei care îi afectează organele.

La auzul veştii incredibil de triste că Denisa Răducu e grav bolnavă, una dintre vedetele noastre care a fost la fel de marcată de acest fapt a fost şi Carmen Harra. Celebra clarvăzătoare a făcut un anunţ-şoc şi a dat mai multe detalii cât se poate de sumbre, în ceea ce priveşte şansele de supravieţuire a cântăreţei de muzică de petrecere. Din spusele acesteia, pe Denisa nu o ajută foarte mult nici numerele din data naşterii şi nu ar ajunge nici măcar până la vârsta de 40 de ani.

„Din păcate, codificarea temporară a Denisei nu este una cu longevitate, însă doar Divinitatea decide, iar noi putem doar să ne rugăm pentru ea. Din calcule, 34 de ani ar fi limita în cazul ei… Ea vine cu o karmă dintr-o existenţă anterioară, iar după ce o rezolvă rapid, îşi termină misiunea în această viaţă. Are numerologia 7, la fel ca Lady Diana şi John F. Kennedy, oameni importanţi care au trăit puţin. Pe ea nu o ajută numerele din data naşterii (13.12.1989) pentru longevitate, iar afecţiunea de care suferă este se pare într-o fază destul de gravă. Mă rog pentru ea şi toţi trebuie să facem asta! Este o fată foarte frumoasă şi o artistă talentată“, a declarat Carmen Harra, în urmă cu puţin timp.

De la colegi de breaslă şi până la familie, dar şi fani, informaţia că Denisa Manelista se află în fază terminală şi trece prin cea mai neagră perioadă din viaţa ei a reuşit să lase pe toată lumea în stare de şoc.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.