VIDEO / Călătorie de groază! Un pilot a aterizat forţat, iar avionul s-a prijinit pe bot. S-au înregistrat victime

D’ale vedetelor

Un pilot e considerat erou în Columbia, după ce a reuşit să aducă în siguranţă la sol avionul, deşi roata din faţă nu funcţiona. Pe aeroport, pompierii, dar şi medicii erau pregătiţi să intervină în cazul în care aeronava de mici dimensiuni lua foc. În urma aterizării forţate, şase persoane au fost rănite.

Şase pasageri şi pilotul au trăit clipele de tensiune pe Aeroportul Olaya Herrera din oraşul Medellin. Imediat ce şi-a dat seama că avionul de mici dimensiuni are o defecţiune, pilotul aflat la manşă a decis să amâne aterizarea. Principala lui teamă era că, la impactul cu solul, aeronava va lua foc. Astfel, el a zburat în cerc în jurul oraşului Medellin până când a consumat aproape tot combustibilul, potrivit cotidianul columbian El Espectador.

Probleme au apărut şi la trenul de aterizare, care s-a deschis doar parţial. La scurt timp după ce a ajuns pe pistă, avionul a înaintat cu botul târâş, până când s-a oprit.

Pilotul şi cei şase pasageri au evacuat aparatul de zbor cu răni uşoare, dar bucuroşi că s-a terminat totul fără prea mari probleme.

https://www.youtube.com/watch?v=kh24isvX48o

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.