Fiul preotului CRISTIAN POMOHACI a rupt tăcerea: „Totul a fost o înscenare“

D’ale vedetelor

Fiul adoptat de către preotul Cristian Pomohaci a decis să vorbească pentru prima dată despre scandalul în care a fost implicat tatăl său, după ce s-a spus că ar fi corupt un minor de 17 ani.

Marius Pomohaci, cel pe care preotul Cristian Pomohaci l-a adoptat a făcut în urmă cu puţin timp mai multe declaraţii la un post de televiziune. Acesta a ridicat mai multe semne de întrebare în ceea ce priveşte autenticitatea înregistrărilor în care preotul ar fi făcut mai multe observaţii deocheate unui băiat de 17 ani.

„Mulţumesc pentru cuvintele de bine care s-au spus. (…) De autentică nu ştie nimeni, de reală, nici aşa. Nu e nimic concret. Nu ştie nimeni de unde a apărut. Nu ştie nimeni cât de adevărată e înregistrarea şi totul a fost o înscenare din partea cuiva împotriva părintelui. (…) Este un exemplu foarte bun. Un tată bun, aspru în sensul bun al cuvântului pentru noi şi pentru mine. Este iubitor. Chiar şi mie prin telefon îmi zice te iubesc, că îi e dor de mine. De acolo, din înregistrări, asta reiese. Oricărui om îi spune că îl iubeşte. Şi soţiei mele şi copiiilor mei. (…) Din păcate, nu numai pe părintele, ci şi biserica au împlicat-o!“, a declarat Marius Pomohaci, la un post de televiziune.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.