OANA ROMAN, mesaj emoţionant! Vedeta a făcut anunţul:,,Săptămâna asta…‘’ Share On Facebook

D’ale vedetelor

Oana Roman a postat pe pagina sa de Facebook un  mesaj emoţionant, alături de o fotografie, în care un copil îşi sărută tatăl. Vedeta a fost impresionată până la lacrimi, care i-a oferit o lecţie de viaţă, după cum chiar ea spune.

„Săptămâna patimilor asta înseamnă! Iubeşte-ţi aproapele, oricât de căzut ar fi. Sau mai ales atunci, atunci când e jos, cel mai jos, iubeşte-l! Un copil de-o schioapă, ne dă lecţia smereniei şi a iubirii absolute!”, a scris Oana Roman.

Această fotografie a emoţionat-o pe Oana Roman.
Această fotografie a emoţionat-o pe Oana Roman.

Oana Roman a trecut prin multe situaţii dificile în ceea ce priveşte viaţa personală, dar şi starea de sănătate i-a creat probleme. Fiica lui Petre Roman se gândeşte să părăsească România:,,Am prietene foarte bune acolo şi aş face o carieră mult mai bună acolo, în PR şi comunicare, dar mi-e încă greu să mă desprind. Sunt mama, tata, sora mea aici, prietenii, casa, rădăcinile. Dar mă gândesc serios să găsesc o variantă prin care să lucrez sezonier în Franţa şase luni, pentru că acolo sezonul e de la începutul lui mai şi până la sfârşitul lui septembrie’’.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *