Bârfe în dar, e primăvară iar. Ghicitoare: cine se vrea iar șef mare la liberari?

Haz de necaz

Cea mai devastată filială de partid din Iași, cea a liberarilor, se pregătește de alegeri. Adică, după 2016 an în care au avut trei prezidenți, vor să aleagă acum în primăvară unul și cică bun. Așa o fi în plan, dar în realitate situație se prezintă nasol de tot. Cică în pole position pentru a obține titulatura de șerif peste toată suflarea liberară din județ o are același mediocru om politică Costică Alexei. Da, ăla de-a mai îndeplinit funcția asta în prima parte a anului trecut. Păi, bine fraților, voi face reformă cu personaje care deja au fost în funcția asta și și-au arătat deplina incompetență. De fapt, e partidul vostru, spălați-vă singuri pe cap. Doar atât mai spunem. În ritmul ăsta, un target de 15% pentru voi la nivel județean la următoarele alegeri pare un obiectiv extrem de îndrăzneț.

N-a fost deloc atent la o ședință importantă: Mare dezamăgire ne-a produs la ultima ședință de cejeu un conțilier pe care cumva îl priveam dacă nu cu simpatie, ci măcar cu un oareșce respect. De regulă, omul nu se băga în seamă neîntrebat, era atent la discuții, ba chiar propunea chestii de bun simț. Ei, la ședința trecută Romică Cuptior ne-a lăsat un gust amar. Apatic pe toată durata ședinței, alternând momentele în care a fost atent cu cele în care discuta pe Facebook, pe laptop ca și cum ar fi fost în timpul liber. Iar luările de cuvânt, așa puține cum au fost, le-am catalogat ca fiind străvezii. Un alibi ar fi echipa liberară extrem de slabă pe care o are, dar tocmai de aceea ar fi trebuit să depună un minim de efort.

Prestație lamentabilă la vârful județului Iași: Dar cel mai caraghios conțilier giudețean este Liviu Ceafă Lată. Toată ședința a fost agresiv, grobian, pus mereu pe comentat. Nu știm exact care mai e aportul lui în cadrul grupului liberar (oricum părea oarecum izolat, nu-i ținea nimeni isonul), dar ar fi bine ca ceilalți să se delimiteze de așa comportamente. Liviu Ceafă Lată rezistă din vechiul pedeleu și e protejat de derutatul Hoprea Mitică care-l mai folosește și pe post de șofer. Cu așa conțilier nu-i de mirare că liberare se zbat la Iași ca peștele pe uscat. Nu ne-ar mira ca tot pe filiera lui Hoprea Mitică să-l regăsim pe Liviu Ceafă Lată și-n viitoarea structură de conducere a liberarilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.