OANA LIS şi-a făcut de cap de Ziua Femeii! Vedeta nu s-a putu abţine:’’Am încercat ceva de 20 cm!!!”

D’ale vedetelor

Oana Lis s-a răsfăţat de Ziua Femeii şi a împărtăşit tuturor cum s-a distrat. Vedeta a recunoscut că şi-a făcut de cap cu ‘’ceva de 20 de cm’’.  Prietenii virtuali au luat-o imediat la întrebări şi i-au scris diferite mesaje.

,,Azi,de ziua femeii, recunosc,mi-am facut de cap si am încercat ceva de 20 cm!!!’’, a scris Oana Lis pe pagina sa de Facebook. Oana a încercat un chessecake cu aceste dimensiuni uriaşe. Desigur, preţul plătit pentru desert a fost unul pe măsură.

Oana Lis s-a răsfăţat cu un chesscake de 20 cm.
Oana Lis s-a răsfăţat cu un chesscake de 20 cm.

Fanii nu s-au putut abţine: „Ai luat la kilogram?”, „Încearcă tu ce încerci, numa’ să nu se observe!”, „La mulţi ani, Oana!” sunt doar trei dintre mesajele pe care le-a primit soţia fostului edil al Capitalei.

Fostul primar al Bucureştiului de după Revoluţie a luat-o de soţie pe fosta lui secretară, formând acum unul din cele mai solide şi mai nonconformiste cupluri, chiar dacă îi despart 35 de ani! Însă, deşi blondina este cunoscută pentru personalitatea exuberantă, are momente în care depresia şi stările proaste o afectează destul de tare, dar soţia lui Viorel Lis se ţine tare şi îşi menţine simţul umorului în orice situaţie!

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.