Bârfe din târg, culese cu sârg. Coconette, alegere grea

Haz de necaz

Derută maximă. Prin asta trece o deputată ieșeancă, Coconette pe numele său. Ea a fost aleasă pe listele usereului național, dar cu sprijin de la 4 Iași. Acum, tinerica e în derută maximă. Să rămână cu usereul național, care oricum dă semne de slăbiciune și de sfârșire? Sau să se delimiteze clar și să rămână cu gruparea de la Iași? Ar fi prea puțin. Dar se spune că mișcările de stradă, din piața Victoriei de astă iarnă, ar da naștere unei noi formațiuni politice. Iar Coconette ar fi în cărți acolo, inclusiv pentru o poziție de conducere la nivel național. Dar asta ar însemna să trădeze și usereul, dar și pe cei de la 4 Iași. Coconette va trebui să se decidă, cică, destul de repede încotro ar vrea s-o apuce. Asta da dilemă!

Planul secret al senatorului Flamă. Inițial am zis că e vrajăeală, dar se pare că madam chiar încearcă marea cu degetul. Vă ziceam că la liberarii din Iași vor avea loc, în curând, alegeri interne. La filiala municipală, cărțile sunt deja făcute pentru deputatul Podea, fost director la AeroHaltă. În schimb, la județeana de partid ar fi două nume de candidați, Costeluș Alexei și Muguraș de Neamț. Dar, surpriză, un al treilea nume se tot vehiculează: madama Flamă, ditamai senatorul. Ei, de câteva zile, madam Flamă a înnebunit Internetul și Facebook cu cât e ea de activă ca parlamentar. Chichirezul ar fi altul, cică: madama își anunță candidatura, dar bruma de susținători ar vrea s-o negocieze și să-l susțină pe unul dintre cei doi, pentru a-și negocia o poziție bună pentru viitor, conștientă că acum n-are forță să învingă.

Alegem „miss microfon”. De câteva zile, ne distrează niște postări haioase ale unor jurnaliste din Iași. Fetele, un pic narcisiste, își pun selfie-uri cu buzele, ochisorii și țâțâșoarele lor. E drept, arată teribil de bine, dar demersul lor tot la categoria „pitzi” poate fi încadrat. Încă nu le facem publice numele pentru că vrem să le mai monitorizăm o săptămână – două. Și-apoi vom reveni cu numele întreg, dar și cu fotografiile doveditoare. Și poate că împreună cu dumneavoastră vom reuși să facem un top al celor mai sexy, drăgălașe, frumoase, dar o vom alege și pe cea mai „pitzi”, de ce nu? Dacă sunteți pe recepție, fetelor vă așteptăm pe Facebook, etalați tot ce aveți mai bun. Vom face un top cât mai obiectiv posibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.