Parcare cu abonament la Palas. Prețul pe lună este de 160 de lei, dar se poate obține o reducere de 25%

Metropola

Pentru locuitorii din preajma Palas sau pentru împătimiții de shopping, conducerea ansamblului a lansat pe piață un abonament de parcare. Concret, puteți avea acces non-stop în parcarea subterană dacă achitați 160 de lei, echivalentul abonamentului pentru o lună. Pentru cei care dovedesc cumpărături din Palas Mall în valoare de minim 1.000 de lei într-o lună, se oferă un discount de 25%. Adică, veți plăti doar 120 lei/lună.

Ideal pentru riverani
Oferta de abonament are cumva noimă. Cei mai avantajați sunt locuitorii de la blocurile din zonă (Sf. Lazăr și Tribunal) care pot să-și rezerve un loc în subteran. Mai ales iarna, mașina este protejată de intemperii și nu mai pierdeți timp cu deszăpezirea. Apoi, pe tot parcursul anului, un alt avantaj ar fi că parcarea este păzită, beneficiind și de camere de supraveghere.
Tot avantajos este și pentru cei care merg des în mall și fac cumpărături consistente. În schimbul achitării abonamentului, clienții primesc un card de acces, eliminându-se astfel timpul pierdut cu eliberarea tichetului, dar și cu plata orelor petrecute în parcare.

2.500 de locuri
Dar cel mai câștigat rămâne dezvoltatorul, în speță Iulian Dascălu. Cu cât mai multe abonamente încheiate, cu atât mai sigur că aceste venituri îi intră în conturi. Iar sub Palas, Dascălu are 2.500 de locuri de parcare, deci spațiu suficient, dar care trebuie să producă bani și să nu stea goale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.