Spectacole de top la Amfiteatrul Palas. Iată programul

Metropola

În a doua săptămână a lunii iunie, ieșenii sunt invitați la spectacolele găzduite de Amfiteatrul Palas. Cu o capacitate de 460 de locuri, amfiteatrul va găzdui piese de teatru, spectacole de tip muzical sau de stand-up comedy, teatru pentru copii, concerte de muzică şi multe alte acte artistice.

\"\"Vineri, 15 iunie
Florin Chilian și-un labirint de emoții, într-un concert irepetabil la Iași. Chiar dacă. Iubi. Chiar dacă. Zece. Chiar dacă. Termopane. Chiar dacă. Viața ca o ….. Sau Primul pas. Sau 10 porunci. Sau Raport despre starea națiunii 1989 – 2004. Și deci… AUTISTUL – Nu-l mai goniți pe Brâncuși! Și deci Discul de Aur. Dar și Discul de Platină. Pre@Clasic! Adică Florin Chilian și-un labirint de emoții rebele în seara de vineri, 15 iunie 2018, ora 20.00, pe scena Amfiteatru Palas Iași! Prețul unui bilet e de 75 lei.

\"\"Sâmbătă, 16 iunie
Spectacolul „Bani din cer” a obținut două premii la festivalul „Aplauzele de aur ale Bucovinei – Cernăuți 2015”. Personajului principal “îi cade din cer” un mare noroc – o sumă enormă de bani. Şi apoi apar întrebările: ce să faci cu o sumă de bani atât de mare? Cum să gestionezi corect aceşti bani? Care sunt… ispitele care se ivesc? Care sunt primii paşi de făcut în momentul în care ai atât de mulţi bani? Orice situaţie de acest fel – când capeţi – surprinzător – o sumă mare de bani – te învaţă ceva, te reface! Chiar dacă, până la urmă, nu vei avea parte de acei bani! Prețul unui bilet este de 45 lei.

\"\"Duminică, 17 iunie
Frumoasa călătorie a Micului Prinț este o superbă metaforă a vieții, transpusă scenic de Ateneul din Iași, pe înțelesul copiilor. Universul prin care călătorește Micul Prinț este însuși Universul fiecăruia dintre noi, pe care fiecare îl parcurgem şi îl asimilăm diferit. “Pentru copii acest Univers se compune din planete mici şi scurte vizite prin care eroul nostru are ocazia să cunoască natura <<oamenilor mari>>. Povestea Micului Prinț este o mărturie vie a victoriei copilăriei şi inocenței asupra maturizării”, Erica Moldovan, regizor. Un bilet costă 25 de lei.

Pentru toate spectacolele, biletele sunt puse la vânzare la Centrele Info Palas Mall și online pe site-ul www.spectacoleiasi.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *