Ansamblul Palas a depăşit 100 de milioane de vizitatori

Metropola

Ansamblul urbanistic Palas este cea mai vizitată destinaţie de timp liber din Iaşi. În anul 2018, proiectul mixt din inima oraşului a înregistrat peste 18,7 milioane de vizite, ceea ce înseamnă că în fiecare lună, la Palas, vin în medie peste 1,56 milioane de persoane. Totodată, la finalul anului 2018, ansamblul Palas a depăşit 100 de milioane de vizitatori de la momentul inaugurării, în mai 2012.

Destinaţie preferată
Anual, începând din 2015, Palas primeşte un „Certificat de Excelenţă” din partea TripAdvisor®, cel mai mare website de turism din lume. Distincţia este acordată celor care obţin, în mod constant, recenzii foarte bune din partea turiștilor.
Palas este o destinaţie preferată nu doar de ieşenii care vin la cumpărături, în Palas Mall, sau să se relaxeze, în parc, ci şi de vizitatori din judeţele învecinate şi din afara ţării. Peste 43% din traficul total este reprezentat de persoane din Republica Moldova, care ajung la Palas, în special, în zilele de week-end.
Palas Iaşi s-a impus şi ca principalul centru de business al regiunii. În cele şase clădiri de birouri, dezvoltate sub brandul United Business Center, lucrează peste 7.000 de persoane, la peste 50 de companii multinaţionale, majoritatea în industria IT&Outsourcing.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *