Bârfe de efect, vi le spunem direct. Un protestatar a intrat într-o pauză de șpriț

Haz de necaz

Vajnicul luptător pentru construirea autostrăzii Moldova – Transilvania a căzut la datorie, răpus de caniculă. Săptămâna asta, pe la orele prânzului, nea Decebal Mânja gâlgâia la beri pe pietonalul Lăpușneanu. Însoțit de doi amici, camarazi de arme, probabil, nea Decebal lingea berică după berică. Deh, și lupta asta pentru realizarea autostrăzii are nevoie de pauze lungi și dese pentru hidratare. Noi îi sugerăm acestuia să ia o scurtă pauză de la protestele sale și să își facă liniștit concediul de vară, cam până prin septembrie. Apoi, dacă nu plouă foarte tare, poate iese de două-trei ori cu bannerul în stradă, asta așa ca să spună că a avut activitate și anul acesta.

Moment delicat pentru un derutat de-al nostru: Mda, odată cu ultimele poziționări ale lui Băse pe scena politică, un om politic din Iași este în mare necaz. Băse a dus pemepeul într-o zonă în care, în 2020, nu va mai reuși să ia voturile necesare pragului de 5% pentru a intra în Parlament. În aceste condiții, dacă vrea să-și continue cariera parlamentară, derutatul Grămadă de la Iași va trebui să-și caute un alt vehicul electoral. Greu de ales, puține opțiuni rămase. Derutatul Grămadă trebuie să-și dozeze pașii cu maximă grijă, dacă nu alege corect următorul partid, următoare destinație a carierei, s-ar putea să rămână pe dinafară. În următoarele săptămâni îi vom analiza variantele și vă vom spune și vouă.

S-a băgat cu tupeu în fața prezidentului: De senzație. Madama croitoreasă Irinuca, aia de-a vrut să candideze la Primărie în 2008, se bagă iar în seamă. Mai nou, madama s-a întâlnit cu prezidentul Santa Klaus ca să militeze în favoarea industriilor creative. La respectiva întrunire, madama Irinuca a reușit să tușească de două ori și să strănute o dată. Apoi, a dat fuguța la presă și a zis ce tare a fost ea că a vorbit cu prezidentul Santa Klaus care, ce să vezi, a și fost interesat de enormitățile debitate de ea. Sfatul nostru pentru croitoreasă e să se relaxeze, să bea o gurp de apă rece și să-și vadă de lungul nasului. Băgarea în seamă n-o mai ajută cu absolut nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.