Vecinii Denisei Manelista au rămas şocaţi când au văzut cum arată vedeta:,,M-am speriat, n-am recunoscut-o‘’

D’ale vedetelor

Denisa Manelista este foarte grav bolnavă şi se pare că şansele ei de însănătoşire sunt slabe, după ce a fost la mai mulţi medici, atât în ţară, cât şi în străinătate. Vecinii cântăreţei au rămas şocaţi când au văzut acum arată Denisa, spunând că este foarte slabă, aproape că nu au recunoscut-o.

M-am speriat cand am vazut-o pe Denisa, credeti-ma, n-am recunoscut-o. M-am intalnit cu ea pe hol, in bloc, dupa Paste, avea branula in mana, si era foarte, foarte slaba, piele si os. Venea de la spital. N-am recunoscut-o. Nu era bine deloc. Era trasa la fata, suparata. Mi-am dat seama ca e bolnava rau dupa cum am vazut-o. Denisa e o fata foarte buna, cu zambetul pe buze, ajuta pe toata lumea, ne deschidea usile cand aveam bagaje in maini sau copii in carucioare, foarte politicoasa si mereu vesela. De 2-3 saptamani n-am mai vazut-o. Stiu ca e mereu cineva la ea, care are grija de ea, mama ei sau o prietena foarte buna. Am observat si vreo doua persoane intrand cu pachete si flori„, a spus o vecină de-a Denisei.

Florin Salam este profund îndurerat de faptul că Denisa Manelista este grav bolnavă. Cântăreţul este decis să o ajute pe tânără cu orice este posibil, în speranţa că aceasta va reuşi să treacă peste problemele cu care se confruntă. Drama prin care trece Denisa i-a reamintit lui Salam de soţia sa, care s-a stins din cauza unei boli asemănătoare, în urmă cu mai mulţi ani. ”Sunt foarte afectat deveştile primite despre Denisa. Sunt dispus să o ajut, oricând, oricum. Dacă e nevoie de bani, indiferent de sumă, nu contează. Viaţa unui om nu se poate măsura în bani. Dacă e nevoie să cânt, gratuit, pentru ea, dacă e nevoie să îi dau bani, nu contează, doar să ştiu că o salvez de boală”, a declarat Florin Salam.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *