Bârfe din unitate, sunt pe surse, frate! A bufnit scandal mare în Podu ăl Roș

Haz de necaz

Au reapărut tensiunile la filiala de partid din Podu ăl Roș. La liberari e iarăși zâzanie între don Costello, el lidero, și don Marus, șef la munițip. Primul, liderul suprem al filialei, don Costello, a intrat deja în campanie electorală. Bate orașul și județul în lung și lat și-și aranjează ploile. Dar mai face ceva. Spune peste tot că don Marus e victimă sigură la alegerile locale de anul viitor la care ar emite pretenții pentru fotoliul de primar. Adică, un soi de demobilizare. Don Marus a aflat, căci are și el spionii lui. Și panarama e în floare, s-a plâns la colegi, s-a plâns la conducerea centrală. Mda, foarte tare, ne cam așteptam la desfășurarea asta de forțe. Se zice că acum își împart partizanii din filială.

Ies mizeriile la suprafață: Scăndălete cât casa la firma de futboliori din Copou. Veneticii, adică Horică și Tiborică, sunt cu un picior afară din club. Dar ei ar avea și alte probleme. Ca să nu fie ejectați, au intrat în concediu medical. Șefii rămași la club i-ar fi pârât la parchetari și se zice că se lucrează inclusiv la un dosar penalos. Adică, oamenii sunt sănătoși, bine merci, doar că au aranjat c-un doftor să le dea document de boală ca să fenteze concedierea. Iar Tiborică ar mai avea o problemucă: pe lângă salariul de mii de euroi pe care-l umfla lunar de la contabilitate mai sifona alte câteva miișoare de euro pe-o firmă de-a lui și de-a gagicii. Deh, scandalul e departe de final, așa că estimăm că săptămânile astea vor mai ieși detalii la suprafață, iar Horică și Tiborică ar putea riposta la rându-le.

Campionii ipocriziei: Ce curajoși sunt șefii de la compania de hârburi auto și vagoane defecte de transport călători. Au terminat de modernizat tot parcul rulant și respectă la sfințenie orarul și, cum altceva nu mai au de făcut, s-au hotărât să se ralieze la manifestul suceveanului #șîeu, care militează pentru construcția de autostrăzi. Hai că asta-i bună, tramvaiele li se defectează zilnic, autobuzele nu respectă niciun grafic, dar ei luptă pentru autostrăzi. N-ar fi mai bine să se uite în grădina lor întâi? Asta-i una la mână. Și, doi la mână, ce mari disidenți au devenit ei din momentul în care șeful ăl mare din palat a ieșit din partid. Până acum tăceau chitic, acum au prins aripi. Ce-ți e și cu ipocrizia asta, dom’le.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *