Magnat, hotărât să investească în clubul din Copou. Vedi Napoli, poi Silva

Haz de necaz

Un fior străbate fibra musculară a fotbaliştilor din Copou: conform unor surse bine informate din media sportivă, preşedintele Florin Prunea este pe cale să bată palma cu un mare mahăr italian pentru a prelua CSM Poli. Se spune că omul cu pricina ar fi Riccardo Silva, un super meseriaş investitor care deţine o echipă de fotbal în liga a doua americană, dar şi alte afaceri foarte bănoase din branşa sportivă, care îi aduc venituri anuale de 750 de milioane de dolari. Deocamdată, totul e la nivel de zvon, dar cum Prunea a vorbit despre această afacere în zilele de Paşti, ar trebui să fie cât de credibilă informaţia. Săptămânalul Ieşeanul s-a mişcat repede şi a aflat câteva dintre mesajele altor investitori contactaţi de preşedintele din Copou.

  • Mister Prunea, am primit propunerea pe care mi-aţi adresat-o de a investi la CSM Poli Iaşi. Probabil v-aţi gândit la faptul că, dacă am investit în Manchester City un miliard de lire sterline în nouă ani, aş putea să vă dau şi vouă ceva bănuţi. M-am uitat pe hartă şi am văzut că Iaşul e fix pe ruta avionului meu personal care mă duce din Manchester spre Emiratele natale. Promit ca, la viitorul meu drum spre casă, să arunc un sac de bani deasupra Iaşului. Am auzit că aveţi un portar bun, Grahovac, care prinde orice, numai mingea, nu. Bazaţi-vă pe el şi în cazul sacului cu marafeţi. Best regards! Mansour Al Nayhan, proprietar Manchester City.
  • Sir Prunea, echipa dumneavoastră nu mă interesează, dar stadionul mi se pare potrivit pentru a amplasa o bază de rachete ca replică la scutul de la Deveselu. Cine ştie, poate că, la un moment dat, vom putea organiza la Iaşi chiar un meci amical între selecţionatele militarilor americani şi ruşi, arbitrat de o brigadă din Siria. Cu ocazia asta, veţi vedea ce înseamnă o Katiushă adevărată în vinclul porţii. All the best! Roman Abramovici, proprietar Chelsea.
  • Signor Prunea, vă mulţumesc pentru propunere, o voi studia cu atenţie. Eu cred că problema voastră este una culinară. Într-o regiune în care cel mai gustat desert se numeşte “poale-n brâu”, e şi normal să luaţi gol printre picioare şi să vă tăvălească toţi care pe unde apucă. Pentru început, aş investi într-o pizzerie la club, tocmai în ideea de a schimba această mentalitate. Ştiţi prea bine că cel mai important ingredient la pizza este blatul. Eu vă pot oferi un blat de la mama lui, sănătos, curat, natural, nu ca toate contrafacerile voastre din campionat. Gândiţi-vă la oferta mea, alta mai bună nu găsiţi! Arrivederci! Andrea Agnelli, proprietar Juventus Torino.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.