Bârfe cu subiect, vorbim la obiect. Planul secret al don’șoarei Coconette

Haz de necaz

Nu știm dacă v-am mai povestit, însă e musai să o facem acum. Am descoperit planul secret al don’șoarei Coconette. De fapt, ar fi chiar două planuri. În primă fază, domnișoara în cauză, ahtiată după prezențe cât mai dese în spațiul public, și-a propus să ajungă președinte al usereului național. Adică, să fie cea mai tare din partid, cum s-ar zice. Al doilea, e un plan cu bătaie un pic mai lungă, dar cică domnișoara e cât se poate de serioasă când vorbește despre el. Să devină, nici mai mult, nici mai puțin, decât președinte al României. Hopa! Adică, funcția de deputat al țărișoarei ăsteia a devenit una insignifiantă, iar don’șoara deputat vrea să se mute fix la Cotroceni. Na, belea! Am trăit s-o auzim și pe asta.

Veste devastatoare pentru liberari: Trepidații. Acesta este cuvântul care zugrăvește cel mai corect starea de spirit de la liberarii ăia din Podu ăl Roș. Și asta de când au auzit două știri importante pentru ei: 1) Daci Loloș, ăla de a fost prim ministru, vine la Iași să-și facă filială la partidulețul său. Și 2) Cică șef la filiala locală ar putea fi unul dintre liberarii de ieri și de azi. Bang! Exact, ceață totală. Adică, Loloș vine și își face partid la Iași, fură electorat fix de pe culoarul drept al eșichierului politic și, culmea, vrea să pună drept șef pe unul care a umblat cu liberalismul în gură. În condițiile astea și alea 20 de procente cu care mai sunt creditați acum liberarii în sondajele făcute în municipiu ni se par exagerate. Jale mare, măi, băieți!

Gânduri de parvenire: Tot hoinărind pe Facebook zilele trecute, ne-a trecut un gând prin creier. Să facem un raid pe paginile de socializare ale foștilor parlamentari ieșeni, ăia de n-au încăput pe locurile eligibile și-au rămas pe dinafară, cu buzele umflate. Din vorbă-n vorbă am ajuns și pe pagina Miaelei Popișca. Când colo, uluială! Dacă dai căutare după numele său pe FB îți apare la rezultate, în previzualizare, pagina doamnei Miaela, poza de profil, și-ncă două cuvinte: „European Parliament”. Adică, Parlamentul european pe românește. Da, Miaela a fost și parlamentar român și unul european. O greșeală, o fi uitat să-și actualizeze profilul, am zis, împăciuitori. Nu, au spus sursele, madama ar vrea să candideze anul viitor la europarlamentare. Hai, că asta e prea gogonată! N-are nicio șansă, e eșec total.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.