Vino să descoperi cum poți deveni supereroul mâncatului sănătos, la expoziția interactivă și educativă despre alimentație corectă, de la Palas

Metropola

Ansamblul Palas a pregătit o activitate inedită, educativă și distractivă pentru prichindei. Expoziția interactivă „Mănâncă sănătos! Fii supererou!” Este un mod captivant pentru ca cei mici să afle despre alimentația sănătoasă și beneficiile ei.

Ce înseamnă o alimentație corectă? De ce supereroii nu mănâncă fast – food? De ce să ne ferim de E-uri? Câtă apă trebuie să bem? Sunt doar câteva întrebări la care copiii află răspunsul vizitând expoziția interactivă „Mănâncă sănătos! Fii supererou!”, organizată de ansamblul Palas, în parteneriat cu Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași. Dacă și tu ai un copil curios și doritor să afle lucruri noi, te invităm până pe 21 aprilie 2019 la cea mai interactivă activitate care îi ajută pe năzdrăvani să devină supereroi ai mâncatului sănătos. Experiența este recomandată copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 14 ani.

\"\"

Incursiune educațională captivantă
Zilnic, între orele 10.00 și 20.00, la parterul Atriumului Palas Mall, cei mici se pot aventura, prin joc și joacă, într-o incursiune educațională captivantă. Copiii sunt costumați în supereroi și, timp de 50 de minute, află lucruri interesante despre o alimentație corectă, la fel ca cea a idolilor lor cu puteri speciale. Astfel, descoperă ce sunt macronutrienții (carbohidrații, proteinele, grăsimile) și micronutrienții (vitaminele și mineralele) și văd cum pun în funcțiune „mașinăria” corpului uman. Învață despre balanța energetică și calorii, despre alimente și importanța hidratării corpului, află dacă zahărul este sănătos și înțeleg cât de nocivă este mâncarea fast-food. În plus, li se explică, pe înțelesul lor, ce sunt aditivii alimentari (E-urile) și cum să citească eticheta produselor pentru a face alegeri sănătoase.

Diplome de supereroi
Toate aceste activități se realizează cu ajutorul elementelor de butaforie de o calitate excepțională, precum cele de muzeu: legume și vitamine gigantice, rafturi cu alimente, tarabă informativă cu produse, panouri interactive care arată proporția apei în corp, sistem de evidențiere vizuală a conținutului de zahăr din băuturi și multe altele. Pe lângă informațiile dobândite, prichindeii au parte și de momente distractive și jocuri antrenante, iar cei care vor să păstreze o amintire pot face fotografii haioase. La final, primesc diplome de supereroi ai mâncatului sănătos.

Prețul unui bilet este de 15 lei și poate fi achiziționat de la Centrele Info Palas Mall. Rezervările se pot face la telefon 0232.209.920/921/922/923.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *