Acest turist s-a filmat în interiorul epavei din COSTINEŞTI, după ce aceasta s-a rupt în două! Iată ce s-a văzut în imagini

D’ale vedetelor

Cum imaginile au ajuns rapid pe contul său de YouTube, toată lumea a putut observa ce s-a întâmplat recent cu epava. Se observă cu ochiul liber că rugina a cuprins mai toată suprafaţa ambarcaţiunii aflată în largul mării. De asemenea, cu doar un an în urmă, epava s-a rupt în două şi stă şi acum să se prăbuşească. Totodată, prin respectivul spaţiu, pe unde s-a produs fisura, a intrat şi cel care a filmat şi s-a plimbat preţ de câteva minute în structura metalică. În plus, filmuleţul a fost făcut de către respectivul turist în urmă cu doar două zile, iar cadrele pe care le-a realizat sunt unele care lasă pe toată lumea cu gura căscată, pentru că nimeni nu s-a mai aventurat până acum atât de departe în nava eşuată acum 49 de ani.

https://www.youtube.com/watch?v=ClY2_ONidp4

Nava a eşuat în urmă cu aproape 50 de ani

La 15 octombrie 1968, nava a eşuat la circa 1,5 km de plaja nordică a staţiunii Costineşti, într-o zonă a falezei naturale denumită „Golful francezilor”. Cu aproximativ 12 ore înaintea eşuării, echipajul de pe Evangelia ceruse ajutor prin radio Grupului de Intervenţii şi Salvare Navală al portului Constanţa prin transmiterea unui SOS. În zorii zilei de 15 octombrie 1968, nava Evangelia a fost localizată în dreptul actualei staţiuni Costineşti, la momentul respectiv un mic sat pescăresc.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.