Mădălin Ionescu, mărturisiri intime după ce a plecat de la Kanal D: ”Nu există pericol mai mare în viaţă!”

D’ale vedetelor

Mădălin Ionescu s-a retras din viaţa publică şi se bucură din plin de timpul petrecut în sânul familiei. Fostul prezentator TV are acum vreme să mediteze la diverse aspecte ale vieţii, iar o parte din şirul gândurilor lui le-a împărtăşit şi public.

Mădălin Ionescu a postat pe o reţea de socializare un mesaj în care vorbeşte de cel mai mare pericol pe care-l poate paşte pe un om în viaţă. Fostul prezentator TV a atras atenţia admiratorilor lui asupra faptului că cel mai mare pericol din viaţa cuiva este propria minte şi gândurile ce nu-i dau pace.

”Nu exista pericol mai mare in viata decât propria minte ! De modul in care ea percepe realitatea… depinde destinul tău! Daca o antrenezi, daca nu te repezi sa accepţi orice ţi se spune ca este adevărat, daca şlefuieşti fiecare gând, fiecare noţiune, daca lupţi cu propriile spaime, temeri, frici, daca nu o laşi sa plutească in ficţiuni toxice, daca o obligi sa caute mereu un sens, daca o convingi ca totul are o cauza, va fi prietena ta loiala, supusa! Ce poti face cu o minte care te asculta? Muţi munţii! Curaj”, le-a spus Mădălin Ionescu prietenilor ei virtuali.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *