MIHAELA RĂDULESCU continuă seria „înţepăturilor” la adresa ANDREEI MARIN! „Reginele nu poartă peruci!”

D’ale vedetelor

Considerate drept rivale de ani de zile, apariţia în cadrul aceleaşi emisiuni a Mihaelei Rădulescu şi a Andreei Marin a uimit pe toată lumea. Însă, în timp ce „Zâna” a tratat cu politeţe fiecare „înţepătură” a prezentatoarei, nu acelaşi lucru se poate spune despre Mihaela care a reînceput criticile deloc subtile la adresa rivalei, pe contul ei de Instagram.

În ultima perioadă, Andreea Marin a devenit foarte activă în campaniile menite să atragă atenţia asupra suferinţelor îndurate de femeile care suferă de cancer, purtând constant peruci în emisiuni. Gestul a fost apreciat de foarte multă lume însă, Mihaela Rădulescu a postat în urmă cu puţin timp un mesaj dur pe contul ei de Instagram, în care o „înţeapă” pe Andreea: „Înainte şi după! Reginele sunt născute în august şi ele nu poartă peruci, hahaha, doar căciuli amuzante şi coafuri demne de o regină! Haha, în lacrimi azi-noapte, din cauza unei peruci stupide”, a scris Mihaela.

După ce Andreea Marin a început să poarte peruci în cadrul unei campanii umanitare, Mihaela Rădulescu a ieşit din nou la atac!
După ce Andreea Marin a început să poarte peruci în cadrul unei campanii umanitare, Mihaela Rădulescu a ieşit din nou la atac!

Reacţiile comentatorilor nu au întârziată să apară, „taxând” gestul prezentatoarei „Uite cine dansează”: „Cu peruci şi căciuli sau fără, ar trebui să încerci să fii şi să te comporţi ca o doamnă. Atacurile astea directe nu te ridică mai sus decât ea!”, „Nu doar că nu te ridică, dimpotrivă, te coboară… (n.r. atacurile la adresa Andreei Marin)”.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.