Povestea de viata a celei mai CITITE bloggerite din Romania, Alina Ceusan! Cum este ea in viata de zi cu zi, dar si prin cate a trecut sa ajunga pana aici

D’ale vedetelor

Alina Ceuşan este una dintre cele mai cunoscute şi apreciate bloggeriţe din România, cu 265.000 de followers pe contul de Instagram.  Pasiunea ei pentru scris a pornit încă de pe vremea când era la liceu, însă niciodată nu se gândea că va ajunge să fie citită de atâţia oameni şi să aibă o mulţime de oameni care să se inspire din blogul ei.

Cum a pornit pasiunea ta pentru scris?

Ralucuţa, cum ne plăcea nouă să îi spunem, (profesoara mea de limba şi literatura română din liceu) este cea care m-a influenţat cel mai mult în acest sens. Participam la olimpiada naţională şi petreceam mult timp cu ea în particular. Ţin minte notiţele pe care le făcea pe texte, modul în care vorbea despre operele predate cu o căldură nemaîntalnită, felul  în care explica fiecare frază, ceaiul cald şi fursecurile. Studiam într-o cameră micuţă, plină de cărţi, unde timpul parcă avea alte valenţe.

Ce te-a determinat să împărtăşeşti cu cei din jur trăirile tale şi emoţiile?

Cred că dacă-ţi place să scrii, e de la şine înţeles că vrei să împarţi clipele cărora le imprimi cumva un moment de stop prin scris, cu alţii. Dincolo de asta, tehnologia avansează acum atât de repede şi lucrurile apar în online cu o viteză atât de năucitoare, încât partea de foto-video devine parte din firescul oricărei postări de tip text şi aşa am ajuns la a jongla între blog şi social media. Am fost omul potrivit la locul potrivit, în momentul potrivit. Mi-am dorit să fac asta. Vreau să îngheţ timpul. Deocamdată, am reuşit doar cu fotografiile.

Citeste continuarea interviului pe Ciao.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.