DELIA a răbufnit dur după ce a văzut filmarea cu cele două fete care şi-au bătut şi umilit o colegă! „Animale…”

D’ale vedetelor

O adolescentă din Ploieşti a trecut prin clipe de coşmar. Fata a fost bătută şi umilită în plină stradă, iar totul a fost filmat cu un telefon mobil. În imagini se poate observa cum cele două agresoare îi reproşează adolescentei anumite lucruri, după care încasează palme şi picioare. În tot acest timp, un băiat a stropit-o cu apă.

Şocant a fost şi ce s-a petrecut la final. Fata s-a pus în genunchi şi a pupat mâinile celor două agresoare. De precizat că toate trei adolescentele implicate au vârste apropiate. Scena s-ar fi petrecut în cartierul ploieştean Malu Roşu, iar agresoarele obişnuiesc să petreacă timpul în zona Casei de Cultură a Sindicatelor. Fata bătută şi umilită speră ca poliţia să ia atitudine şi să le pedepsească exemplar pe agresoare. Cel care a filmat se amuza teribil, alături de alţi amici, în timp ce adolescenta era lovită cu palmele şi picioarele de colegele ei. Nimeni nu a intervenit să o salveze din mâinile agresoarelor.

Imaginile cu bătaia dintre eleve au şocat-o pe Delia
Imaginile cu bătaia dintre eleve au şocat-o pe Delia

Delia a fost incredibil de revoltată atunci când a văzut imaginile traumatizante şi a răbufnit dur printr-un mesaj postat pe contul ei de Facebook: „Suntem animale. Şi facem spectacol din asta. Ne mai şi filmăm! Să nu faceţi copii, fetelor! PS: Am spus ‘suntem’ pentru că sunt sigură că specimene de genul sunt o mulţime. Pace nouă şi multă terapie”, a scris cântăreaţa.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *