Ultima poză postată de Gina Pistol a creat haos printre fani! Motivul disputei şi reacţia fostei vedete Playboy Share On Facebook

D’ale vedetelor

Gina Pistol a stârnit o reală dispută după ce a postat pe o reţea de socializare o fotografie incendiară. Fanii fostei vedete Playboy şi-au aruncat cuvinte grele, motiv pentru care aceasta s-a văzut nevoită să intervină. Din fericire pentru toate părţile implicate, lucrurile s-au calmat şi nu au degenerat într-un adevărat scandal.

Prezentatoarea de la “Chefi la cuţite” a urcat pe pagina de Instagram o poză în care apare o femeie pe al cărei spate se pot vedea urmele lăsate de sutien, precum şi o parte din sânul stâng. Fanii Ginei Pistol au “muşcat” imediat, au crezut că în fotografie este chiar vedeta şi au început să comenteze pe marginea fotografiei.

„Lol… aripi de phoenix @ginapistol??”„Ştii că nu e sănătos să îţi rămână astfel de urme de la sutien? E sutienul mic, fetiţo!”„Cine eşti de dai sfaturi la alţii? Obrăznicia e la tine acasă, de unde până unde îţi permiţi să dai indicaţii cine ce să facă! Vezi că ştii cum se zice: Câinele moare de drum lung şi prostul de grija altuia!” au fost doar câteva dintre mesajele postate de fanii fostei vedete Playboy.

Poza care a declanşat disputa
Poza care a declanşat disputa

Într-un final, vedeta a făcut lumină şi i-a anunţat pe “scandalagii” că nu ea este cea din poză.

„Băi, oameni buni, poza nu-mi aparţine. Mi se par foarte sexy urmele lăsate pe piele. Atât”, a fost reacţia Ginei Pistol.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *