BIANCA DRĂGUŞANU e aproape pe ultima sută de metri cu pregătirile şi a dat cărţile pe faţă, în direct: Câte ţinute va purta micuţa ei la botez.

D’ale vedetelor

Bianca Drăguşanu pare să traverseze o perioadă cât se poate de activă, iar în curând o va creştina pe micuţa ei şi a lui Victor Slav.

Pentru că vrea să se asigure că are absolut totul pus la punct, Bianca Drăguşanu pare să fi avut mare grijă la detaliile marelui eveniment. Recent, aceasta a povestit într-o emisune TV mai multe detalii despre momentul în care micuţa Natalia Sofia, care a împlinit şase luni de zile, va fi creştinată.

Fix o lună de zile, 4 săptămâni şi gata. Am foarte mari emoţii. Sper să fie una dintre cele mai frumoase amintiri împreună. Asta va fi lumânarea, asta este rochiţa asortată, o să am şi o pereche de pantofiori cu floricele asortaţi. Cred că da! În primă fază am zis nu, dar acum mi-am dat seama că o să-l păstrez toată viaţa şi că ar fi mişto numele ei, Sofia Natalia. O să arate superb. Sunt foarte fericită că arată foarte frumos“, a mărturisit Bianca Drăguşanu.

Bianca a arătat rochiţa în care va fi creştinată Sofia
Bianca a arătat rochiţa în care va fi creştinată Sofia

„Sunt două, pe una o va purta la biserică, iar pentru cealaltă încă mă gândesc. Probabil va fi o ţinută într-o nuanţă de somon. Nu ştiu ce să mai aleg“, a mai adăugat viitoarea soţie a lui Victor Slav.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.