Tomaşeschi cu actele, fetele cu actul (pamflet)

Politică la patru ace

„Dacă nu curge, pică” pare a fi un motto favorit pentru avocatul Dragomir Tomaşeschi. Adresa cabinetului său de avocatură este folosită drept sediu social pentru nu mai puţin de 153 de firme care au ca obiect de activitate videochatul. Fiecare astfel de SRL îi varsă avocatului o sumă drept chirie care, conform aprecierii surselor de pe piaţa imobiliară, se învârte în jurul valorii de 50 de euro pe lună. Evident, banii nu au miros, aşa că Tomaşeschi le oferă cabinetul de avocatură cu generozitate tuturor celor interesaţi să-şi stabilească acolo adresa de corespondenţă. Auzind despre această oportunitate, mai multe personalităţi din domenii diverse i-au trimis cunoscutului avocat câteva propuneri de colaborare.

Ioan Nani, manager Antibiotice – Cu stimă, domnule avocat, am înţeles că pe adresa cabinetului dumneavoastră funcţionează 153 de firme de videochat. Dat fiind faptul că distinsele domnişoare lucrează într-un mediu virtual expus la o sumedenie de viruşi informatici, m-am gândit că n-ar fi rău să le furnizez câteva tone de Penicilina PC pe lună. Este vorba de un produs nou, testat deja pe câţiva şoareci de Facebook care şi-au băgat codiţa prin diverse linkuri XXX. Tratamentul e simplu: câte două clickuri de trei ori pe zi, în timpul vizionărilor principale.

Lucian Grecu, proprietar Hotel Unirea – Vă salut, domnule Tomaşeschi. Păi, ce faceţi, vă lansaţi în domeniul hotelier? Ia spuneţi-mi, cu cât închiriaţi camera de videochat? Mă interesează variantele dublă şi single. Dacă aveţi şi nişte „cameriste” care vă sar în ochi, nu vă sfiiţi, trimiteţi-le încoace. La hotel avem nevoie oricând de personal calificat, care să ştie să facă un pat ca lumea sau să rezolve un room service în doi timp şi trei mişcări.

Iulia Scântei, senator PNL – Nu ţi-ar fi ruşine, domnule Tomaşeschi? Ai semnat trimiterea mea în judecată cu acelaşi stilou cu care ai încheiat contractele cu 153 de videochaturi? Asta e o crimă de lezmajestate! Ne vedem la tribunal, oricum. Sincer, mă gândeam să particip la proces în direct prin Skype, dar m-a dezgustat faza cu videochatul. Aşa că o să vin personal la bară, ca să nu-ţi dau cine ştie ce idei lubrice.

Dumitru Oprea, senator PNL – Dragomire, hai că intru şi eu în afacerea asta. Doar ştii că mă pasionează chestiile virtuale, ca dovadă obsesia mea pentru bitcoin. Pe vremea când eram tânăr şi mergeam şi eu prin Occident, erau vitrine special amenajate în care băgai o fisă şi vizionai un program de toată frumuseţea. Dar cine mai are azi timp de mărunţişuri, nu-i aşa?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.