Tatăl Denisei a căzut din picioare! Momente dramatice la Ştefăneşti

D’ale vedetelor

Drama familiei Denisei e fără sfârşit! La aproape o lună de la moartea artistei, starea de sănătate a tatălui acesteia e din ce în ce mai rea. Bărbatul a căzut pur şi simplu din picioare, după ce abia reuşise să facă numai câţiva paşi.

Moartea Denisei a lăsat o durere fără margini în sufletul părinţilor acesteia! Tatăl artistei a făcut un accident cerebral în ziua în care a aflat că fiica lui a murit şi a rămas cu o semipareză, iar starea lui de sănătate se înrăutăţeşte pe zi ce trece.

Bărbatul a încercat să facă numai câţiva paşi şi s-a prăbuşit la pământ, leşinat. Vecinii au sărit şi l-au stropit cu apă, după care l-au dus în pat să-şi revină. Din păcate, bărbatul a rămas singur şi trebuie să se descurce cum poate, pentru că nici măcar iubitul Denisei nu mai este alături de el să-l ajute. Potrivit apropiaţilor, starea tatăl Denisei abia mai poate să vorbească şi să meargă.

“Emilian este de nerecunoscut! Nu mai vorbeste aproape deloc si cand o face spune ca nimic nu il mai poate determina sa zambeasca de acum incolo! Nu isi ia nici medicamentele pentru semipareza, in schimb, bantuie prin curte cat este ziua de lunga si mereu o striga pe Denisa! Tatal Denisei era prabusit peste mormantul fiicei sale si plangea! Va spun sincer, te cutremuri cand vezi asa ceva! Omul a stat acolo minute in sir, timp in care spunea intruna… “De ce te-ai dus fetita mea?  De ce? De ce?”! Nu putea sa nu te impresioneze o asemenea suferinta”, au povestit cateva persoane din Stefanesti pentru wowbiz.ro.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.